Dé KWALITEITSGROOTHANDEL VOOR DETAILlISTEN
Terug naar ambassadeurs

Giancarlo Fisichella, autocoureur

Als coureur voor Jordan Grand Prix, het Benetton Formule F1-team en de Scuderia Ferrari 3 Grand Prix behaalde hij overwinningen tussen 1996 en 2009. Sinds 2010 werkt hij, als coureur in de Le Mans series, nauw samen met het Ferrari team waarmee hij in 2012 en 2014 won. In 2017 gaat de Italiaan voor de achtste keer naar de 24 Uur van Le Mans.

Als de ontwerper van 's werelds beste zonnebril om auto te rijden én als officiële licentiehouder van de beroemde 24 Uur van Le Mans race, werkt Serengeti Eyewear samen met de oud Formule 1 coureur en huidig autocoureur Giancarlo Fisichella.

Het is een perfecte samenwerking tussen Serengeti en Giancarlo Fisichella omdat er topprestaties geleverd moeten worden en Serengeti weet als geen ander hoe belangrijk je zonnebril is. Serengeti zonnebrillen bieden absoluut het beste in lenstechnologie en besteden een ongeëvenaarde aandacht aan details. Dit heeft Giancarlo Fisichella overtuigd om ambassadeur te worden voor het merk.

Giancarlo Fisichella, autocoureur
Oud Formule 1 coureur
Als coureur voor Jordan Grand Prix, het Benetton Formule F1-team en de Scuderia Ferrari 3 Grand Prix behaalde hij overwinningen tussen 1996 en 2009.