Navigatie overslaan

SPY+, geboren in 1994 in San Diego, komt uit de kruising van culturen die de jeugd in Californië definiëren. Als leveranciers van vooruitstrevende brillen, skihelmen en goggles wordt het eindeloze streven naar positieve culturele evolutie gesymboliseerd door deze tools die een diepgaande invloed hebben op hoe je de wereld ziet.

We zijn medereizigers op de nooit eindigende reis om de wereld anders te zien - om te verkennen, te creëren. Wij zijn SPY+

SPY+, geboren in 1994 in San Diego, komt uit de kruising van culturen die de jeugd in Californië definiëren. Als leveranciers van vooruitstrevende brillen, skihelmen en goggles wordt het eindeloze streven naar positieve culturele evolutie gesymboliseerd door deze tools die een diepgaande invloed hebben op hoe je de wereld ziet.

Sinds de oprichting van SPY+ werken we samen met creatieve visionairs die de grenzen van kunst en design verkennen om de ingenieuze graphics te bieden waar onze bril beroemd om is geworden.

Onze wereldberoemde Happy™ Lens Tech is de enige gepatenteerde therapeutische lens op de markt die niet alleen de kleur en het contrast verbetert, maar ook wetenschappelijk is afgestemd om de stemming en alertheid te stimuleren, waardoor een visuele ervaring wordt geboden die ongeëvenaard is

SEE BETTER, SNOW BETTER
De nieuwste lens technologie van SPY heet HAPPY BOOST !
In een aantal Goggles en zonnebrillen van SPY tref je deze geweldige nieuwe lens.
HAPPY BOOST™ is ontworpen met behulp van een gepatenteerde formule ontwikkeld door kunstmatige intelligentie die meer dan 10 miljoen unieke lenscombinaties heeft getest, wat heeft geleid tot één ongelooflijke lens die 30% kleurverbetering biedt buiten het blote oog. Dit betekent dat ALLE kleuren worden verbeterd, zonder in te leveren in kwaliteit. Een lens met zo levendige kleuren en scherpe details, het zal niet alleen je humeur verbeteren, het zal opnieuw bepalen hoe je sneeuw, de bergen, het terrein en al het andere dat je tijdens je rit in je opneemt.

Ken je de SPY+ helmen met MIPS bescherming ?
De Spy+ skihelm wordt geleverd met MIPS, de beste bescherming van het menselijk brein tegen de impact van een val. Gekend voor zijn perfecte pasvorm en gemakkelijk in maat aan te passen.

  • Skibril

    100% UV-bescherming, beschermt je ogen tegen de schadelijke stralen van de zon in het hooggebergte. Siliconen band: siliconen band voorkomt dat het masker van de helm of helm glijdt. Happy Boost Lens: onze gepatenteerde Happy lenstechnologie verbetert kleur en contrast en is wetenschappelijk aangepast om de stemming en waakzaamheid te stimuleren.

Advies op maat?

Onze resellers helpen je graag!