Dé KWALITEITSGROOTHANDEL VOOR DETAILLISTEN
Terug naar nieuws
23 juli 2021

Bescherm de kinderogen met Cébé kinderzonnebrillen

De zomervakanties gaan van start. Fingers crossed dat er veel buiten gespeeld kan worden. Vergeet dan vooral de bescherming van de ogen van de kinderen niet. Cébé heeft voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar verschillende soorten zonnebrillen die geschikt zijn om vrij te spelen, tegen een stootje kunnen en de ogen goed beschermen.

Foto met skatende en steppende kids
Van links naar rechts

Avatar CBS074
De Avatar is ontworpen voor kinderen van 7 tot 10 jaar en beschermt ze perfect tegen schadelijk blauw licht en geeft ze een unieke uitstraling. De Avatar komt in stoere kleurcombinaties allemaal voorzien van de Blue Light lens technologie.

Katniss CBS131
Flitsende brillen voor flitsende kids. De Katniss zonnebrillen zijn voorzien van flitsspiegellenzen. Verkrijgbaar in verschillende roze tinten gecombineerd met zwart of wit. Geschikt voor kinderen tussen de 7 en 10 jaar.

Alea CBS176
De musthave van het seizoen 2021 voor kids van 1 tot 3 jaar oud! Ontworpen met behulp van een ultraflexibel materiaal. Heel fijn voor die beweeglijke kleintjes. Ook fijn: de toffe kleuren waarin de Alea beschikbaar is.

Flora CBS181
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land? Een kindje die de Flora draagt natuurlijk. Ronde lijnen, zachte kleuren en de lenskwaliteit zoals je die gewend bent van Cébé.

Productfoto

S’TRIKE CBSTRIKE1
De S'Trike heeft ultraflexibele frames en integreert Cébé S'Tech™ technologie voor een perfecte grip op het gezicht van elk kind. Handig voor die beweeglijke kleintjes. Deze bril heeft een pasvorm voor kinderen tussen de 3 en 5 jaar oud. De S’Trike is ook voorzien van Cébé’s Blue Light lenzen, dat zorgt voor optimale oogbescherming. Verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen met speelse kleurcombinaties.

Foto met blond meisje en gele bril

Alea CBS174
De musthave van het seizoen 2021 voor kleine kinderen van 1 tot 3 jaar! De ALEA is ontworpen met behulp van een ultraflexibel materiaal. Het ontwerp is zo leuk dat de kids niets anders meer willen dragen. Fijn, want dan zijn de kleine ogen goed beschermd tegen het schadelijke blauwe licht.

Benieuwd naar de rest van Cébé Junior? Bekijk de catalogus hier.

Bescherm de kinderogen met Cébé kinderzonnebrillen
Cébé Junior verzamelfoto met Avatar, Katniss, Alea en Flora
Bescherm de kinderogen met Cébé kinderzonnebrillen
S’TRIKE Matt Blue CBSTRIKE1
Bescherm de kinderogen met Cébé kinderzonnebrillen
ALEA Matt Pale Lime