Dé KWALITEITSGROOTHANDEL VOOR DETAILLISTEN
Terug naar nieuws
30 juni 2021

Bollé ambassadeurs naar de Olympische Spelen

Onze Bollé ambassadeurs Kiran Badloe en team Bekkering/Duetz vertrekken bijna naar de Olympische Spelen. Wij zijn trots en hebben er alle vertrouwen in dat ze fantastisch gaan presteren.

Windsurfer RS:X Kiran Badloe 
Kiran versloeg zijn vriend en trainingspartner en bemachtigde zo zijn ticket voor de Olympische Spelen. Op 28 september 2019 werd Kiran voor het eerst wereldkampioen in Italië en op 29 februari 2020 zelfs voor de tweede keer. Drie keer is geen scheepsrecht, maar windsurfrecht, want in april 2021 werd Kiran voor de 3e keer achtereen Wereldkampioen. Heel veel succes tijdens de Olympische Spelen!

Benieuwd welke Bollé producten Kiran Badloe draagt? Bekijk de ambassadeurspagina hier.

Team Bekkering/Duetz zeilen in de 49erFX-klasse
Houd deze meiden in de gaten want ze zijn in it to win it. Annette Duetz en Annemiek Bekkering vormen sinds 2014 een team en zeilen samen in de 49erFX-klasse. In de eerste paar jaar grepen ze iedere keer net naast de top 3. In 2017 gooiden ze hun tactiek om en sindsdien zijn ze al Europees én wereldkampioen geworden. Tijdens het Europees kampioenschap verdienden ze ook meteen hun selectie ticket voor de Olympische Spelen in Tokyo, Japan. Op naar het volgende goud. Zet hem op!

De meiden racen met de Lightshifter BS020001 Titanium Matte - Volt + Ultraviolet Polarized, maar hebben ook andere Bollé items. Benieuwd welke dat zijn? Bekijk hun ambassadeurspagina hier.

Foto team Bekkering/Duetz door: Sander van der Borch

Bollé ambassadeurs naar de Olympische Spelen
Bollé ambassadeurs naar de Olympische Spelen
Links: Annette Duetz & Annemiek Bekkering van Team Bekkering/Duetz
Rechts: Kiran Badloe