Dé KWALITEITSGROOTHANDEL VOOR DETAILLISTEN
Terug naar nieuws
14 juni 2021

Breaking news: MONOLITH, the arrival

Prepare yourself to see the world through a different lens..
 

Afgelopen week lanceerde SPY+ een symbool van pure expressie. De MONOLITH is gearriveerd vanuit een andere dimensie om onze ogen te openen en niet alleen de wereld om ons heen te willen veranderen, maar ook ons zelf. Bereid jezelf voor om de wereld door een andere lens te bekijken en bekijk de lanceringsvideo hier.

Gebouwd door een buitenaardse kracht wiens missie het is om de mensheid ertoe aan te zetten positiviteit te verspreiden door middel van revolutionair ontwerp: de MONOLITH. 

Ontdek een tsunami van stijl en technologie die de planeet overspoelt door een lach op ieders gezicht aan te brengen die de MONOLITH durft te dragen.

 HAPPY™ LENS
Ga mee in de revolutionaire bold style van SPY+ met de MONOLITH. Voorzien van de Happy™-lenstechnologie om letterlijk en figuurlijk je ‘happy’ stemming en je alertheid te stimuleren. Tegelijkertijd verbetert deze lens kleur en contrast wat werkelijk zorgt voor een levensveranderende visuele ervaring.

HET BESTE ZICHT ZONDER VERMOEIDE OGEN
De ARC® (Accurate Radius Curvature) polycarbonaat lenzen zijn dermate gebogen zodat ze met de natuurlijke bolling van het oog meebuigen. Hierdoor wordt er een kristalhelder én vervormingsvrij zicht geboden en tegelijkertijd worden de vermoeide ogen voorkomen.

BREAK A SWEAT
Het Scoop®-ventilatiesysteem verhoogt de luchtstroom en vermindert het zweet en vocht dat mist veroorzaakt. De MONOLITH is gemaakt van Grilamid®, een lichtgewicht framemateriaal dat ideaal is voor dagelijks gebruik vanwege zijn stevigheid en flexibiliteit. De comfortabele rubberen neuspads zorgen voor een veilige pasvorm, hoe hard je ook zweet. Dit maakte de MONOLITH naast een lifestyle zonnebril ook een ideale sportbril.

SPY+ brengt tegelijkertijd met de MONOLITH ook de semi-randloze MONOLITH 50/50 uit. Deze versie is voorzien van dezelfde kwaliteiten en enkel de lens is iets groter om de ruimte van de ontbrekende onderrand op te vullen. De gehele pasvorm van het frame blijft hetzelfde.

SPY+’S STIJL
Dit is de stijl die het toekomstige ontwerp en de houding van het merk SPY+ bepaalt. Het is de Halo. Een trekstraal met de kracht om de aandacht te trekken en mensen naar het merk te brengen en te verbinden waar ze ook gaan. SPY+ herpakt zijn positie in zelfverzekerde en gedurfde ontwerpen terug. SPY+ zal weer de leider zijn van het bold design. Het merk dat de lat hoger legt voor alles wat daarna komt.

Elke stijl die SPY+ tot nu toe heeft neergezet had een heel specifiek doel en een ontwerprichtlijn. Dit was slechts speelruimte voor SPY+, wat het merk naar de hoogste pieken van brilontwerp dreef. DIT is experimenteren, innovatie en een zéér luide aankondiging voor elk merk dat heeft geprobeerd te nemen wat SPY+ heeft gebouwd. Een reis waarvan ze niet wisten waar deze zou eindigen toen ze eraan begonnen. Ontdekken en experimenteren in de puurste vorm.

SBC BRAND EVENT
Benieuwd naar de MONOLITH en de MONOLITH 50/50? Kom de nieuwe modellen bekijken in de showroom van Eva van Arnhem. Op maandag 28 juni vindt het SBC Brand Event Spring-Summer ’22 plaats met het thema: MOVE FORWARD. Het ideale moment om kennis te maken met SPY+. Meld je hier aan voor een gratis bezoek.

CONTACTGEGEVENS SALES AGENT
Eva van Arnhem
06 - 242 089 05
e.vanarnhem@bobos.nl

Breaking news: MONOLITH, the arrival
IT'S NOT JUST CHANGING THE WORLD, IT'S CHANGING US