Dé KWALITEITSGROOTHANDEL VOOR DETAILLISTEN
Terug naar nieuws
28 juni 2021

SNEAK PEAK: LIGHTSHIFTER Acid Yellow met VOLT+ Gun polarized lens

De eerste lens die ooit is ontwikkeld met behulp van kunstmatige intelligentie maakt zijn Tour De France-debuut

Op de langverwachte Tour De France van dit jaar zullen Bollé-rijders de nieuwe Volt+-lens lanceren, de eerste zonnebrillens die ooit is gemaakt met behulp van kunstmatige intelligentie. Bollé heeft meer dan 20 miljoen combinaties getest om een gepatenteerde oplossing te ontwikkelen die een rijkere kleurervaring biedt dan menselijk mogelijk is. Volt+ biedt 30% superieure kleurverbetering om u te helpen kleuren te zien die u nog nooit eerder hebt waargenomen, terwijl de witbalans behouden blijft. Deze revolutionaire nieuwe lenstechnologie stelt de rijders in staat om hun omgeving levendiger dan ooit tevoren te zien.

Bollé rijder Jakob Fuglsang deelde zijn ervaring: “Met deze lenzen worden kleuren echt spectaculair, het is verbazingwekkend. Op de weg hebben ze ook het enorme voordeel dat ze me helpen om duidelijker te onderscheiden of er plekken zijn die nat of vochtig zijn en ze stellen me in staat om de verschillende oppervlakken van asfalt beter te zien. Ook kan ik zien of er wat vuil, wat olievlekken of soortgelijke gevaren zijn. Het is niet alleen een spectaculaire lens als het gaat om kleuren, maar ook een zeer goede lens om je zicht en je veiligheid op de fiets te verbeteren. Naast het dragen van mijn zonnebril in de Tour De France met Phantom-lenzen, kijk ik er naar uit om Volt+ te dragen en de dingen vanuit een nieuw en nog kleurrijker perspectief te zien.”


Het hele Team B&B Hotels p/b KTM zal dit jaar Bollé dragen in de Tour De France. De renners Cyril Barthe, Franck Bonnamour, Maxim Chevalier, Bryan Coquard, Cyril Gautier, Quentin Pacher en Pierre Rolland zullen de Lightshifter Volt+ Acid Yellow en ook de Phantom-fietszonnebril met Bollé Furo Mips®-helmen combineren.


De opwindende nieuwe Volt+ lens van Bollé is verkrijgbaar in 4 lensvarianten die een hoog contrastzicht, verbeterde dieptewaarneming en hoogwaardige polarisatie bieden. De Volt+-lens is verkrijgbaar in modellen in het hele Bollé-assortiment.


De Lightshifter Acid Yellow met Volt+ Gun Polarized lenzen wordt gelanceerd tijdens het SS22-seizoen.

 

Instagram:
Bobo’s: @bobos_eyewear_sports
Bollé: @bolle_eyewear

Contact:

Charlotte Machelessen – Marketing & Communicatie | Bobo’s  – marketing@bobos.nl
Henk Huigens – Vertegenwoordiger Bollé | Bobo’s – h.huigens@bobos.nl 

SNEAK PEAK: LIGHTSHIFTER Acid Yellow met VOLT+ Gun polarized lens
JAKOB FUGLSANG DRAAGT LIGHTSHIFTER ACID YELLOW MET VOLT+ LENZEN. FOTO DOOR DOM DAHER