Dé KWALITEITSGROOTHANDEL VOOR DETAILLISTEN
Terug naar nieuws
25 juni 2021

Tour de France, tour de Bollé gear

Op zaterdag 26 juni gaat de Tour de France weer van start. Inmiddels is dit alweer de 108e editie. Bollé heeft het B&B Hotels team volledig voorzien van Bollé gear. Benieuwd welke producten dat zijn?

Maak de wind jouw bondgenoot met de FURO MIPS helm
De FURO MIPS heeft een heel specifiek ontwerp geïnspireerd op sportwagens en heeft alles in huis om op de weg te presteren voor de ultieme bescherming. Een aerodynamisch profiel, de lichtheid en geweldige koeling. De belangrijkste kenmerken zijn toch wel het Opti-Dock-opbergsysteem en een 360° geïntegreerd MIPS®-pasvorm voor maximaal comfort tijdens de langste ritten. Het MIPS®-beschermingsysteem leidt energie om voor meer bescherming bij schuine botsingen.

De LIGHTSHIFTER past zo goed als hij eruit ziet
De LIGHTSHIFTER van Bollé bevat de beste technologieën die Bollé ontwikkeld heeft. Het montuur is nauwsluitend voor de perfect pasvorm en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar met de Phantom lens of de Volt+ lens. Geschikt voor vrijwel iedere sport voor de beste performance.

CHRONOSHIELD, ahead of it’s time: then and now
In 1986 was de CHRONOSHIELD al een koploper en dat is vandaag de dag nog niet veranderd. Hoewel het ontwerp een eerbetoon is aan het originele design, zorgt het verfijnde profiel en de toepassing van moderne technologieën ervoor dat de CHRONOSHIELD een koploper blijft.

Tour de France, tour de Bollé gear
De beste performance met de LIGHTSHIFTER, CHRONOSHIELD & FURO MIPS