Dé KWALITEITSGROOTHANDEL VOOR DETAILLISTEN
Terug naar nieuws
6 augustus 2021

Trend alert: dubbele neusbrug

De dubbele neusbrug, ook wel bekend als double bridge, is momenteel niet weg te denken in de zonnebrillen. Zonnebrillen met een dubbele neusbrug geeft de bril net dat beetje extra. Onze merken hebben ook een aantal designs met de dubbele neusbrug. 

Serengeti
Agostino
Zet het volume hoger en laat AGOSTINO je naar ongeziene plaatsen brengen. De AGOSTINO is de nieuwe toevoeging aan de Serengeti Classic Metal Series. Dit model met dubbele neusbrug onderscheidt zich door een zeer modern plat ontwerp en een opvallende vorm.

Spello & Tellaro
De SPELLO en de TELLARO hebben hetzelfde ontwerp, maar ze verschillen in pasvorm grootte. Beide modellen zijn in de vorm van een navigator. Heldere kleuren aan de binnenkant van de veren geven dit tijdloze ontwerp op subtiele wijze een extra dimensie. De draadkern in de slapen maakt een eenvoudige aanpassing mogelijk, voor een persoonlijke pasvorm. Verkrijgbaar in vijf uitvoeringen.

Prego
Praia A Mare
Deze gepolariseerde zonnebrillen van Prego hebben een ultieme pasvorm en beschermen je ogen met de groengrijze polarisatie tegen schadelijk UV-licht. De Praia A Mare is verkrijgbaar in mat zwart met groengrijze glazen of in het mat gun grey met grijze gepolariseerde glazen.

SPY+
Czar
De koning der koningen, de Czar heeft een groot frame met een grote stijl. De Czar is gemaakt van vrijwel onverwoestbaar Grilamid® en heeft een dubbele neusbrug met platte bovenkant. De strakke lijnen, de grote vorm en lenzen met UV-bescherming maakt deze zonnebril een must voor iedereen die een gedurfde stijl en maximale bescherming verlangt.

Toddy
“Why stop and smell the roses when you can admire your reflection in every shiny surface instead?” - SPY+. Dat is een uitspraak waar wij het zeker mee eens zijn. Maak kennis met Toddy. Een stijlvolle zonnebril met een klassiek rond dun frame en een trendy dubbele neusbrug.

Cébé
Summit
Met het vintage montuur en de vele specificaties is de SUMMIT je perfecte partner tijdens je wandeling. De side shields zijn van leer en beschermen je tegen zonlicht zodat je nooit een misstap maakt. Keep on track met de SUMMIT van Cébé.

Deze Matt Black & Blue editie van de SUMMIT is voorzien van de PEAK mineral lens in het blauw. De SUMMIT is ook verkrijgbaar met rode, zilveren of limoengroene details en meekleurende lenzen.

Bollé
Cobalt
Bollé combineerde de kwaliteit van een mountain heritage bril met een moderne vorm zodat jij de COBALT mee kunt nemen naar de hoogste bergtoppen of natuurlijk in andere mooie wandelgebieden. Verkrijgbaar met de fantastische Phantom lens. De side shields zijn afneembaar zodat je ze kunt gebruiken wanneer jij ze nodig hebt.

De COBALT is verkrijgbaar in de matte tinten marineblauw, beige en zwart. Kies de lens die jij nodig hebt voor je beste sportervaring. 

Trend alert: dubbele neusbrug
Serengeti | Agostino
Trend alert: dubbele neusbrug
Serengeti | Spello
Trend alert: dubbele neusbrug
Serengeti | Tellaro
Trend alert: dubbele neusbrug
Prego | Praia A Mare
Trend alert: dubbele neusbrug
SPY+ | Czar
Trend alert: dubbele neusbrug
SPY+ | Toddy
Trend alert: dubbele neusbrug
Cébé | Summit
Trend alert: dubbele neusbrug
Bollé | Cobalt