Dé KWALITEITSGROOTHANDEL VOOR DETAILlISTEN
Onze merken
Bollé
Ultieme combinatie van pasvorm, mode en functionaliteit. Zonneglazen voor alle (weers)omstandigheden, veilige helmen en beschermende skibrillen.
Lees meer
Onze merken
Serengeti
Serengeti glazen worden ervaren als rustgevend, contrastverhogend en beschermend, waardoor u geen betere zonnebril zult vinden. Ervaar de beste zonnebril ter wereld!
Lees meer
Onze merken
Prego Karen Simonsen
De beroemde Deense mode-ontwerper Karen Simonsen heeft haar samenwerking met Prego voortgezet. Opnieuw heeft zij een ongelooflijk stijlvolle zonnebrillencollectie ontworpen.
Lees meer
Ontdek onze merken Merken
Bollé

Bollé is een authentiek sport lifestyle merk sinds 1888. Kenmerkend voor Bollé is de ultieme combinatie van pasvorm, mode en functionaliteit.

Naar producten
Verken dit merk
Cébé

Comfort, flexibiliteit, ergonomie, montuur- en lenskwaliteit zijn eigenschappen die synoniem zijn met de Cébé excellence wereldwijd. Verkocht in meer dan 30 landen is de naam uitgegroeid tot een ware benchmark in sport- en outdooractiviteiten, zowel voor professionals als voor amateurs.

Naar producten
Verken dit merk
Flexsee

De handigste leesbril die er is!

Naar producten
Verken dit merk
Prego

Het Deense PREGO creëert zonnebrillen die de ogen beschermen tegen het scherpste zonlicht en doet dat met stijl. Zoals altijd brengt PREGO nieuwe klassiekers met een twist die de persoonlijke stijl en uitstraling versterken.

Naar producten
Verken dit merk
Prego Wearovers

Nooit meer de hele dag wisselen tussen je gewone bril en je zonnebril! Een wearover zonnebril (of overzetzonnebril) draag je over je correctiebril heen.

Naar producten
Verken dit merk
Serengeti

Serengeti staat bekend om de technisch meest geavanceerde glazen. Om dit te goed uit te leggen, hebben wij alle belangrijke informatie op een rij gezet. Na het lezen van deze info weet je waarom Serengeti zonnebrillen echt bijzonder zijn en het beste bieden voor je ogen. 

Maak kennis met Serengeti, een beleving op zich!

Naar producten
Verken dit merk