Dé KWALITEITSGROOTHANDEL VOOR DETAILLISTEN
Terug naar merken

Bollé

Bollé is een authentiek sport lifestyle merk sinds 1888. Kenmerkend voor Bollé is de ultieme combinatie van pasvorm, mode en functionaliteit.

De collectie van Bollé biedt vele soorten en kleuren zonneglazen zodat men voor alle (weers)omstandigheden een geschikte sportbril kan vinden. Naast de uitgebreide collectie sportbrillen voor o.a. wielrennen, golfen, tennis en watersporten, heeft Bollé ook een prachtige lifestyle collectie en kinderbrillen.

Bollé zonnebrillen zijn ook op sterkte verkrijgbaar.
Bollé op sterkte

Skihelmen
Een skihelm is onmisbaar tijdens de wintersport, omdat deze je bescherming biedt tijdens valpartijen bijvoorbeeld. Bollé heeft helmen in vele soorten en maten voor dames, heren en kinderen. De Bollé helmen voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormen die gelden voor de wintersport. Om zo optimaal mogelijk te presteren zijn de helmen standaard voorzien van de beste materialen. Afhankelijk van het model zijn er diverse extra opties mogelijk.

Skibrillen
Een goede skibril beschermt de ogen tegen sneeuw, ijs, wind en de schadelijke straling van zonlicht. Met de juiste lens heb je ook beter zicht op de pistes. Bollé heeft een uitgebreid assortiment skibrillen met verschillende lenzen voor dames, heren en kinderen. Zelfs voor de brildrager is er een speciale uitvoering die over de bril gedragen wordt.

Fietshelmen
Voor professionele fietsers en recreanten heeft Bollé innovatieve fietshelmen ontwikkeld. Door de jarenlange ervaring met de ontwikkeling van fietszonnebrillen en de productie van skihelmen, zijn deze helmen gemaakt van de beste materialen en bieden zij optimale bescherming.

Bollé
Fietshelmen
Bij snelle sporten zoals mountainbiken of wielrennen voorkom je ernstig letsel bij een val als je een helm draagt.
Bollé
Sportbrillen
Brillen voor diverse sporten als wielrennen, golf, watersport, wintersport en schaatsen. Met ultieme pasvorm en functionaliteit.
Bollé
Fashion
Een zonnebril maakt je look. Bollé heeft zowel als de wat meer klassieke modellen. En vergeet de kinderbrillen niet!
Bollé
Skibrillen
Een goede skibril is essentieel voor een geslaagde wintersportvakantie. Deze beschermt je ogen tegen sneeuw, ijs, wind en de schadelijke straling van zonlicht.
Bollé
Skihelmen
Een skihelm is onmisbaar tijdens de wintersport. De helm biedt je bescherming bij valpartijen en zorgt voor een goede beschutting tegen de wind, de sneeuw en de zon.