Dé KWALITEITSGROOTHANDEL VOOR DETAILLISTEN
Terug naar merken

Cébé

Comfort, flexibiliteit, ergonomie, montuur- en lenskwaliteit zijn eigenschappen die synoniem zijn met de Cébé excellence wereldwijd. Verkocht in meer dan 30 landen is de naam uitgegroeid tot een ware benchmark in sport- en outdooractiviteiten, zowel voor professionals als voor amateurs.

Door zijn menselijke waarden, is het merk sinds het is opgericht altijd zeer dicht bij de atleten gebleven en ondersteunt nog meer dan ooit niet alleen ware kampioenen maar ook veelbelovende talenten.

Sinds de oprichting in 1892 is Cébé een pionier in de vervaardiging van de sportbril. Vanaf het allereerste begin werd het merk gedragen door talrijke klimmers tijdens hun expedities. Samen met hen ontwikkelde Cébé producten die specifiek aangepast werden aan de meest extreme weersomstandigheden.

In de jaren ‘40, een tijd waarin de skivakanties steeds populairder werden, is het merk uitgebreid met de productie van helmen, goggles en zonnebrillen voor wintersporten, maar ook voor watersporten. Het was tussen 1970 en 1980 dat Cébé wereldwijde erkenning kreeg door de ontwikkelingen voor de zonnebrillen- en wintersportbrillenmarkt.

Tegenwoordig is Cébé zowel technisch als stijlvol voor alle sportmannen en -vrouwen op zoek naar pure adrenaline-ervaringen. Voor iedereen die houdt van knowhow en de authenticiteit van het buitenleven. Het feit dat het merk zo succesvol is komt ook door haar mentaliteit: altijd gericht op de toekomst; Cébé is voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen!

Cébé is een pionier in de productie van sport- en modezonnebrillen. Vandaag de dag biedt Cébé een compleet assortiment van zonnebrillen, skibrillen en helmen, ontworpen om aan de eisen van de EVN en de meest veeleisende consument te voldoen.

Cébé is de partner van kampioenen over de gehele wereld, zowel tijdens de winter als de zomer. Denk aan alpine skiën, snowboarden en freeride, maar ook beachvolley, triatlon, in-line skate en klimmen.

Cébé
Outdoor
Cébé heeft speciaal voor hardlopers sportieve brillen ontwikkeld.
Cébé
Fashion
Stijlvolle, betaalbare zonnebrillen.
Cébé
Kids
Er zijn brillen voor kinderen vanaf 0 jaar.
Cébé
Fietsen
Voor de sportieve fietser heeft Cébé zeker een passende bril.
Cébé
Skihelmen
Cébé heeft een volledig assortiment skihelmen en gaat altijd verder op het gebied van technologie.
Cébé
Skibrillen
Dankzij hun passie voor oogbescherming heeft Cébé innovatieve producten gecreëerd, om aan ieders behoefte te voldoen.