Dé KWALITEITSGROOTHANDEL VOOR DETAILLISTEN
Terug naar merken

Prego

Het Deense PREGO creëert zonnebrillen die de ogen beschermen tegen het scherpste zonlicht en doet dat met stijl. Zoals altijd brengt PREGO nieuwe klassiekers met een twist die de persoonlijke stijl en uitstraling versterken.

PREGO wearovers

De Prego overzetzonnebrillen bieden de juiste bescherming tegen de zon. Bovendien zijn ze comfortabel, stijlvol en aantrekkelijk geprijsd. Er is volop keuze uit een uitgebreid assortiment. De modellen hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van het beste policarbonaat.

PREGO correctie

Brillen zijn er allang niet meer alleen om beter te kunnen zien. Voor veel mensen is het ook een fashion item geworden. Het Deense PREGO ontwerpt monturen met stijl die de persoonlijkheid en uitstraling versterken. Volop keuze uit een groot assortiment. Modellen die lekker dragen, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof en mooi afgewerkt.

PREGO zonnebrillen

De fashion zonnebrillen van PREGO zijn handgemaakt, van de hoogste kwaliteit en goed geprijsd. Volop keuze voor dames en heren, kunststof of metaal. Vrijwel de hele collectie is voorzien van de luxe lenzen van Carl Zeiss Vision voor de optimale bescherming tegen het schadelijke UV licht.

Karen Simonsen

Speciaal voor PREGO heeft de Deense modeontwerper Karen Simonsen een collectie van 26 modellen ontworpen voor de modebewuste dames. Een designers collectie voor een aantrekkelijke prijs. Tevens zes leeszonnebrillen in diverse sterktes.