Dé KWALITEITSGROOTHANDEL VOOR DETAILLISTEN
Onze productgroepen
Skibrillen
Een skibril beschermt je ogen tegen sneeuw, ijs, wind en de schadelijke straling van zonlicht en zorgt voor beter zicht voor de ultieme sportervaring.
Lees meer
Onze productgroepen
Zonnebrillen
Een zonnebril beschermt je ogen en zorgt meteen dat je er goed uitziet. Bekijk ons uitgebreide assortiment van zonnebrillen.
Lees meer
Onze productgroepen
Sportbrillen
Brillen voor diverse sporten als wielrennen, golf, watersport, wintersport en schaatsen. Met ultieme pasvorm en functionaliteit.
Lees meer
Onze productgroepen
Skihelmen
De helm biedt je bescherming bij valpartijen en zorgt voor een goede beschutting tegen de wind, de sneeuw en de zon.
Lees meer
Onze productgroepen
Fietshelmen
In ons land heeft het dragen van een fietshelm nog geen lange traditie, maar wie nadenkt over de eigen veiligheid en die van z’n naasten, weet eigenlijk wel beter.
Lees meer
Ontdek onze productgroepen Productgroepen

Fietshelm

Voor professionele fietsers en recreanten heeft Bollé innovatieve fietshelmen ontwikkeld. Door de jarenlange ervaring met de ontwikkeling van fietszonnebrillen en de productie van skihelmen, zijn deze helmen gemaakt van de beste materialen en bieden zij optimale bescherming.

Naar producten
Verken deze

Leesbril

De leesbrillen die Bobo’s Eyewear heeft zijn bijzonder handig en niet alledaags. Zo is er een leesbril die klein, flexibel en compact opgeborgen kan worden en zelfs leesbrillen op sterkte in hele modieuze modellen.

Naar producten
Verken deze

Skibril

Een goede skibril is essentieel voor een geslaagde wintersportvakantie. Deze beschermt je ogen tegen sneeuw, ijs, wind en de schadelijke straling van zonlicht. Met de juiste lens heb je ook beter zicht op de pistes.

Naar producten
Verken deze

Skihelm

Een skihelm is onmisbaar tijdens de wintersport. De helm biedt je bescherming bij valpartijen en zorgt voor een goede beschutting tegen de wind, de sneeuw en de zon. Bollé heeft een breed assortiment skihelmen voor dames, heren en kinderen.

Naar producten
Verken deze

Sportbril

Bollé heeft specifieke brillen voor diverse sporten als wielrennen, golf, watersport, wintersport en schaatsen. De ultieme pasvorm en functionaliteit zijn kenmerkend voor Bollé. Gedragen door vele topsporters in de hele wereld. 

Naar producten
Verken deze

Wearover

De Prego overzetzonnebrillen zijn comfortabel, stijlvol en aantrekkelijk geprijsd. Tevens bieden ze de juiste bescherming tegen de zon.

Naar producten
Verken deze

Zonnebril

Een goede zonnebril beschermt de ogen tegen schadelijke uv-stralingen. Daarnaast is het natuurlijk ook een fashion item geworden, een zonnebril maakt je look! Zonnebrillen zijn er voor iedere gezichtsvorm en met verschillende soorten lenzen. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Van topzonnebrillen, sportzonnebrillen tot betaalbare fashion modellen.

Naar producten
Verken deze