Dé KWALITEITSGROOTHANDEL VOOR DETAILLISTEN
Terug naar productgroepen

Fietshelm

Voor professionele fietsers en recreanten heeft Bollé innovatieve fietshelmen ontwikkeld. Door de jarenlange ervaring met de ontwikkeling van fietszonnebrillen en de productie van skihelmen, zijn deze helmen gemaakt van de beste materialen en bieden zij optimale bescherming.

Het verkeer wordt steeds drukker en de kwetsbaarheid van de fietsers steeds groter. In ons land heeft het dragen van een fietshelm nog geen lange traditie, maar wie nadenkt over de eigen veiligheid en die van z’n naasten, weet eigenlijk wel beter. Je zou er dus wel van uit kunnen gaan dat het niet lang gaat duren voordat het dragen van een fietshelm ook in Nederland verplicht wordt. En waarom ook niet? Of het nu helmen zijn voor op de mountainbike, race-, of stadsfiets, de fietshelmen van Bollé voldoen aan de strengste Europese veiligheidsstandaarden.

Voor de professionele fietsers is er THE ONE PREMIUM. Een innovatieve, high-performance helm. Minimalistisch model met 31 ventilatiekanalen, aerodynamisch, uitneembare aeroshells, inclusief 1 zomer en 1 winter voering, safety LED licht, opbergvak voor je zonnebril, los vizier en een Click to Fit™ Systeem voor de optimale pasvorm.

THE ONE BASE voor fietsers die optimaal beschermd willen zijn zonder te veel extra’s. Een functionele helm. Het Click to Fit™ Systeem voor de perfecte afstelling, een los vizier - voor de mountainbikers - én de “zonnebrillengarage” - de opbergmogelijkheid voor je zonnebril - zijn standaard voor deze helm. De helm kan naar eigen smaak gestyled worden. Separaat te bestellen zijn de winter -of zomervoering, net als de diverse kleuren aeroshells.

De helmen zijn verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties en in drie maten t.w. 51-54cm, 54-58cm en 58-62cm. THE ONE PREMIUM helm vormt een optimale combinatie met het high performance model, de Aeromax. Terwijl het model B-Rock prima past bij THE ONE BASE.

Naar producten
Fietshelm
Sport
Bij snelle sporten, zoals mountainbiken of wielrennen, voorkom je ernstig letsel bij een val als je een helm draagt.
Fietshelm
Stad
Ook in de stad, met z'n drukke verkeer, zorg je voor je veiligheid door het dragen van een helm.