Dé KWALITEITSGROOTHANDEL VOOR DETAILLISTEN
Terug naar productgroepen

Leesbril

De leesbrillen die Bobo’s Eyewear heeft zijn bijzonder handig en niet alledaags. Zo is er een leesbril die klein, flexibel en compact opgeborgen kan worden en zelfs leesbrillen op sterkte in hele modieuze modellen.

De Flexsee is een kleine leesbril en is dus handig mee te nemen. Een keer erop gaan zitten of verkeerd opgeborgen? Geen proleem, de Flexsee kan tegen een stootje! De naam zegt het al, flexibel en zelfs onbreekbaar.

Deze leesbril kan zo op de neus geklemd worden zonder de ademhaling te belemmeren. De lenzen zijn vervangbaar. Verkrijgbaar in vele hippe kleuren en wordt geleverd in een leuk bijpassend hoesje.

De beroemde Deense modeontwerpster Karen Simonsen heeft haar succesvolle samenwerking met Prego voortgezet. Naast zonnebrillen heeft zij ook leesbrillen en “sunreaders” ontworpen. Een collectie in vrouwelijke panto, cat-eye en pilotenmodellen van metaal en acetaat. De leeszonnebrillen zijn te leveren in de sterktes 1.0-1.5-2.0-2.5-3.0. Dus een fashion leeszonnebril met hoge kwaliteit lenzen voor een aantrekkelijk prijs!

Naar producten
Leesbril
Prego
De sunreaders van PREGO. Verkrijgbaar in sterktes van +1.0 tot +3.0.
Leesbril
Flexsee
Een kleine leesbril die tegen een stootje kan.