Dé KWALITEITSGROOTHANDEL VOOR DETAILLISTEN
Terug naar productgroepen

Skibril

Een goede skibril is essentieel voor een geslaagde wintersportvakantie. Deze beschermt je ogen tegen sneeuw, ijs, wind en de schadelijke straling van zonlicht. Met de juiste lens heb je ook beter zicht op de pistes.

Bollé heeft een uitgebreid assortiment skibrillen met verschillende lenzen voor dames, heren en kinderen. Lenzen worden ingedeeld in vijf categorieën (volgens Europese normering) om aan te geven welk percentage licht ze doorlaten. Categorie 1 lenzen zijn vaak geel, wat het contrast verhoogt, en zijn daarom geschikt voor bewolkte dagen en bij sneeuw. Bij zonnig weer houden donkere lenzen de meeste felle zonnestralen tegen (cat. 4). Een skibril voor alle weersomstandigheden? Kies dan voor een meekleurende lens.

De skibrillen zijn voorzien van ventilatiesleuven, deze zijn belangrijk om condensvorming te voorkomen.

Voor de brildrager is er een speciale uitvoering, OTG (over the glasses) genoemd.  Zo kun je zonder problemen je eigen bril dragen tijdens het skiën.

Naar producten
Skibril
Skibrillen
Een goede skibril is essentieel voor een geslaagde wintersportvakantie. Deze beschermt je ogen tegen sneeuw, ijs, wind en de schadelijke straling van zonlicht.
Skibril
Categorieën
De lenzen van de skibrillen zijn er van Cat. 0 voor bescherming bij weinig licht, tot Cat. 4 bij veel zon. Er zijn ook meekleurende lenzen.