Dé KWALITEITSGROOTHANDEL VOOR DETAILLISTEN
Terug naar productgroepen

Skihelm

Een skihelm is onmisbaar tijdens de wintersport. De helm biedt je bescherming bij valpartijen en zorgt voor een goede beschutting tegen de wind, de sneeuw en de zon. Bollé heeft een breed assortiment skihelmen voor dames, heren en kinderen.

Tijdens een ski-afdeling ga je net zo hard als op een brommer. Dan heb je uit veiligheidsoverwegingen ook een helm op, dus waarom zou je dat bij het skiën niet doen? Een val tijdens het skiën is zo gebeurd. Een skihelm kan ernstig hoofdletsel voorkomen. Bollé heeft helmen in vele soorten en maten. Er zijn drie typen skihelmen: in-mold (oftewel softshell), hardshell en hybride. De in-mold modellen zijn licht van gewicht, ze hebben zachte oren en meestal ventilatiegaten. Ideaal voor de recreatieve skiër. De hardshell skihelm is wat zwaarder en steviger en zeer veilig vanwege de dikke buitenlaag. Deze worden veelal gebruikt bij off piste skiën. De hybride skihelmen zijn een combinatie van de twee voorgaande modellen en bieden veel comfort, bescherming en ventilatie.

Bollé helmen voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormen die gelden voor wintersport. Om zo optimaal mogelijk te presteren zijn de helmen standaard voorzien van de beste materialen. Afhankelijk van het model zijn er diverse extra opties mogelijk.

Naar producten
Skihelm
Skihelmen
Een skihelm is onmisbaar tijdens de wintersport. De helm biedt je bescherming bij valpartijen en zorgt voor een goede beschutting tegen de wind, de sneeuw en de zon.
Skihelm
Vizierhelmen
Een helm met geïntegreerd (meekleurend) vizier is een echte all-in-one helm, onmisbaar voor de fanatieke wintersporter!