Dé KWALITEITSGROOTHANDEL VOOR DETAILLISTEN
Terug naar productgroepen

Zonnebril

Een goede zonnebril beschermt de ogen tegen schadelijke uv-stralingen. Daarnaast is het natuurlijk ook een fashion item geworden, een zonnebril maakt je look! Zonnebrillen zijn er voor iedere gezichtsvorm en met verschillende soorten lenzen. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Van topzonnebrillen, sportzonnebrillen tot betaalbare fashion modellen.

Zonnebrillen met gepoliseerde lenzen zijn ideaal voor mensen tijdens het autorijden die last hebben van een laagstaande zon of snel knipperen met hun ogen als de zon schijnt. Spiegellenzen zijn niet alleen trendy maar weerkaatsen ook zonnestralen. Vergeet ook kinderen niet, het UV-licht is extra schadelijk voor hen. Bobo’s Eyewear kan zich met recht een zonnebrillenspecialist noemen, want ook op sterkte is er heel veel mogelijk.

Het topmerk Serengeti is ongeëvenaard in techniek en design. Perfecte waarneming van contrasten, helderheid en comfort. Eenmaal een Serengeti en je wilt nooit meer anders.

Luxe zonnebrillen van topkwaliteit en betaalbaar? PREGO zonnebrillen zijn handgemaakt, van de hoogste kwaliteit en goed geprijsd. Volop keuze voor dames en heren, kunststof of metaal. Vrijwel de gehele collectie is voorzien van de luxe lenzen van Carl Zeiss Vision.

Speciaal voor PREGO heeft de Deense modeontwerpster Karen Simonsen een collectie van 26 modellen ontworpen voor de modebewuste dames. Een designerscollectie voor een aantrekkelijke prijs. Tevens zes leeszonnebrillen in diverse sterktes.

Naar producten
Zonnebril
Serengeti
Serengeti is ongeëvenaard in techniek en design.
Zonnebril
Prego
Betaalbare luxe zonnebrillen van topkwaliteit. PREGO heeft ook overzetzonnebrillen in de collectie.
Zonnebril
Karen Simonsen
Speciaal voor PREGO heeft de Deense modeontwerpster Karen Simonsen een collectie ontworpen voor de modebewuste dames.
Zonnebril
Bollé
Naast sportbrillen heeft Bollé ook een stijlvolle lifestyle collectie.
Zonnebril
Cébé
Met Cébé bieden we een betaalbare collectie vrijetijdszonnebrillen.